2012-es hírek

Optimizmus! - Interjú Rudolf Riedl-el

2012. november 22.

Mi kell a legjobb irodaházhoz? Milyen hozzáállással lehet 2012-ben a magyarországi válság ellenére fejlődni és fejleszteni? Rudolf Riedl, a Raiffeisen Zentral Bank, a Raiffeisen Holding, a Strabag és az Uniqua által alapított RE project development ingatlanfejlesztõ cég magyarországi igazgatójával beszélgettett az Oktogon.

Flipperben megbúvó akcióhősök

2012. november 22.

Bemutatjuk a ZEN studios új, budapesti székhelyét a REsidence 2 Irodaházban.

Az RE project development jelen lesz a müncheni Expo Realon.

2012. október 08-10.

Az RE project development jelen lesz a müncheni Expo Realon, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a B2 pavilon 110-es Ausztria standján.

Megjelent a "reality" magazin legújabb száma.

2012. október 01.

A MIPIM-re megjelenik "reality" magazinunk legújabb kiadványa. A legfrissebb szám itt olvasható.

Business Superbrand lett az RE project development

2012. június 20.

Az idei évben is összeállt az a független szakértői bizottság, amely döntött arról, hogy mely márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján az RE project development márka elnyerte a Business Superbrands 2012 címet.

Újabb bérlők a Residence Irodaházakban

2012. június 07.

Felpezsdült az élet a Raiffeisen evolution két budapesti irodaházában. A REsidence 1 és 2 épületeiben az elmúlt hetekben összesen több mint 2 000 négyzetméternyi területre születtek bérleti szerződések.

Még több fény az irodaterekben!

2012. január 27.

Örömmel tudatjuk, hogy 2012 elején valamennyi, még bérelhető irodaterület a REsidence Irodaházban a korábbinál is világosabbá, ragyogóbbá vált, köszönhetően annak, hogy a minden olyan ablakosztásba, ahol korábban nem volt a kilátás biztosítva, most ablaküvegek kerültek. Az eredmény magáért beszél. Kérjük, látogasson el hozzánk, és győződjön meg róla a saját szemével.

Ugrás az oldal tetejére